14. Ulusal Mobilya Tasarım Yarışması’nda Fakültemiz İç Mimarlık Bölümüne İki Ödül

14.Ulusal Mobilya Tasarım Yarışması’nda İki Ödülün Sahibi DPÜ İç Mimarlık Bölümü Oldu

Orta Anadolu Mobilya, Kağıt ve Orman Ürünleri İhracatçı Birlikleri’nin organizatörlüğü ile düzenlenen 14.Ulusal Mobilya Tasarım Yarışması’nda Kütahya Dumlupınar Üniversitesi iç Mimarlık 4.sınıf öğrencilerinden Beyza Şenözü “Ön Lisans-Lisans Öğrenci” kategorisi “Ev Mobilyaları” alanında “Connect” isimli tasarımı ile Ersa ALTIN Ödülü’nü, aynı kategoride yarışan Muhammed Ali DÜZGÜN ise “Gabister” isimli tasarımı ile Mikodam Altın Ödülü’nü almaya hak kazanmıştır. 1048 tasarım başvurusu yapılan yarışmada iki ödülün sahibi olan öğrencilerimizi ve çalışmalarının her adımında onları yönlendirerek destek veren Dr. Öğr. Üyesi Merve Karaoğlu CAN’ı özverili çalışmalarından dolayı tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

Son Güncelleme Tarihi: 30 Temmuz 2024, Salı